winkel Kristalijn


Nieuwtjes

 

Opnieuw Open

 

We zullen terug een ganse dag open zijn, maar 's avonds tot 17 uur.

Di-Za : 10u00 tot 17u00

Wo : 10u00 tot 12u30

Zondag en maandag gesloten

 

WEBSHOP

In onze vernieuwde webshop kan je ons gamma vinden wat we allemaal verkopen. We zijn vollop bezig met het ingeven van alle artikelen, dus de lijst is nog niet compleet. Mail ons indien je iets wenst. Kunnen we verder afspreken hoe het pakketje tot bij jullie geraakt.

Hou jullie gezond en veilig

Ons Gamma : HABA ; Djeco, 999 games, Sylvian Families, Corolle, ...

 

CORONA Maatregelen

Kristalijn is opnieuw moeten sluiten door de overheid.

We willen nog steeds onze diensten aanbieden aan iedereen, en jullie zoveel mogelijk helpen.

Indien jullie vragen hebben, contacteer ons (een mail, of telefonisch) we zullen jullie zoveel mogelijk helpen.  Je kan ons steeds contacteren op het gekende e-mail adres : info@kristalijn.be

 

 

* De Leander stoel : Scandinavisch design...

* Webshop online

* Het laatste nieuws nu ook via Facebook

* Scherpste prijzen bij Kristalijn

* Een zelfstandige speelgoed-speciaal-zaak duurder????  Neen, toch niet....

* Oud Nieuws

 

 

 

 

 
 

 
 

 

 

De Leander stoel : Scandinavisch design...

... is terug in de winkel. Leander had 2 jaar terug een stoel uitgebracht, dit volgens de regels van de kunst volgens het scandinavische design. Deze stoel was zelfs zo practisch en mooi, dat hij tal van prijzen in de wacht sleepte. En het was zo een succes, dat de vorige scandinavische topper, Leander voor de rechtbank trok, wegens plagiaat.

Leander won echter vermits de stoel 1000 keer meer mooier was, en meer functioneler..... Vandaar hij terug te verkrijgen is bij Kristalijn.....

Meer over Leander

LeanderLeander

 


 

 

 

Webshop online

In het verleden kon je reeds een stock-verkoop (Catimini en Imps&Elfs) raadplegen en aankopen vanuit je stoel thuis. Nu is er de Kristalijn Webshop bijgekomen.

Via de Kristalijn Webshop kan je alle producten die in de winkel te koop zijn, raadplegen en aankopen. Vermits het aanbod in de winkel zo uitgebreid is, zullen we ons best doen, dit ook aan te bieden via de webshop. Maar bent U op zoek naar iets dat U niet vindt op de Kristalijn webshop, contacteer ons via telefoon of via e-mail.

De webshop is toegankelijk via web

Indien U een bestelling plaatst, sturen wij U nog een bevestigingsmail met de verzendskosten. Bent U daarmee akkoord, zal de verkoop doorgaan, en verder afgehandeld worden.

Naar boven


 

 

Scherpste prijzen bij Kristalijn

Na een marktonderzoek te hebben gedaan bij een grote keten in Kuurne (die beweert altijd de goedkoopste te zijn) hebben we een verbluffende ontdekking gedaan. Kristalijn heeft de scherpste en goedkoopste prijzen !!!!!!

60% van de prijzen, van de producten die we verkopen, liggen vast vanbij de leverancier. Die mogen zelfs niet goedkoper verkocht worden.
Voor 25% van de producten zijn we goedkoper.

Enkel wanneer er bepaalde acties zijn op bepaalde producten kunnen wij daar niet onder. Zelfs als we de wet volgen en niet verkopen met verlies.

We hebben echter wel een "KOOPHUISJE", waar er producten gestald zijn, die uiterst goedkoop zijn, veelal de laatste stukken van een bepaalde collectie. Dit zowel voor speelgoed, babyartikelen als baby-kledij.

Kom zelf kijken, en zie met je eigen ogen de scherpste prijzen van Kristalijn.

Naar boven


 

 

Een zelfstandige speelgoed-speciaal-zaak duurder????  Neen, toch niet....

Men denkt altijd dat een zelfstandige speciaalzaak duurder is dan de gekende "mega"-zaken die overal in het land filialen hebben. Neen dus. Een bewijs is dat je alle folderboekjes (sinterklaasboekjes) naast elkaar legt, en je vergelijkt de prijzen, je zal zien dat deze in alle zaken ongeveer overeenkomen.  Soms iets goedkoper in de ene winkel, soms duurder in de andere, maar algemeen hetzelfde.

Maar krijg je in die Mega-zaken een klantenkaart??? In de meeste zaken niet, WEL in de kleinere zelfstandige speelgoed zaken. Zo ook bij Kristalijn. Hier kan je je klantenkaart vullen, en op het totale bedrag krijg je dan 10% korting. Dit uitgezonderd prijzen die in promotie staan (te herkennen aan het rode etiket).

De kleinere zaken bieden de klanten steeds een persoonlijke service aan. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden op een correcte en professionele manier. En ook na-service is belangrijk. De kleindere zaken hebben niet zo een grote stock, maar men informeert of het product nog te verkrijgen is, en zo ja, de bestelling wordt geplaatst. En men kan hier zeer ver in gaan.

Dus urenlang aanschuiven in een "mega"winkel, men rijdt met de kar tegen je been, je vindt geen verkoopster die je toch maar zegt dat ze het niet weet, daarna uren aanschuiven aan de kassa, dan thuis komen en zelf het te moeten inpakken, en tot slot het willen spelen, maar aan de kassa verwittigde men U niet dat er batterijen in moeten......

Neen, geef mij maar de kleinere zelfstandige speelgoed speciaal zaak. Tot slot nog goedkoper ook.

Naar boven


Het laatste nieuws nu ook via Facebook  

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsjes van Kristalijn? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste promoties? Of vind je Kristalijn leuk? Word fan van Kristalijn via Facebook!!!

test

shop.haba test bol