winkel Kristalijn

Oude Nieuwtjes ;-)

 

 

 

 

Nena Verwulgen is geboren ( 11 juli 2014 )

Een dikke proficiat aan de ouders. De geboortelijst van Nena vind je hier : Nena of in de menulijst onder geboortelijsten.

 

Naar boven

 

 


 

Wintercollectie 2009-2010

De wintercollectie komt binnenkort binnen. Op de pagina's onder "babykledij" kan je de volledige collectie al bekijken. Of klik op Imps&Elfs of Catimini voor de desbetreffende collectie.

Naar boven

 


Solden 2009

Solden op babyartikelen, babykledij en speelgoed.

Klik hier en vind de lijst .

Naar boven


Unieke stockverkoop : Babykledij -40%

De collectie van vorig jaar wordt hier op de site verkocht aan -40%. Unieke voorwaarden die je nergens kan vinden. Wees er snel bij.
De verkochte stukken kunnen afgehaald worden in de winkel, of worden per post opgestuurd naar U thuis.

Meer vind je hierover op promoties/acties of rechtstreeks op de pagina van de stockverkoop.

CATIMINI -40%

IMPS&ELFS -40%

Naar boven

 


Wintercollectie 2009-2010

De wintercollectie komt binnenkort binnen. Op de pagina's onder "babykledij" kan je de volledige collectie al bekijken. Of klik op Imps&Elfs of Catimini voor de desbetreffende collectie.

Naar boven


5 goede redenen om voor Kristalijn te kiezen

1. Ons uitgebreide assortiment

  1. speelgoed: Haba / Liliputiens / Vtech (speelgoed van het jaar) / houten speelgoed
  2. gezelschapsspelen (voor alle leeftijden)
  3. babykledij (Catimini / Moi Bébé Clayeux / Imps&Elfs...)

Je hoeft helemaal niet naar een megawinkel te rijden buiten de stad om een ruim assortiment te vinden in babyartikelen,speelgoed en babykledij: je vindt het allemaal bij Kristalijn.
Zelfs unieke spulletjes die de mega-winkels zelfs helemaal niet hebben!!!

2. Onze ruime voorraad

Bij Kristalijn hebben we een hele mooie voorraad beschikbare artikelen: U kiest uit en neemt het gelijk mee.  Hebben we iets eventueel niet in voorraad, kan u het bestellen.

3. Onze prijzen

Nog zo’n sprookje is dat ze in de grote winkels altijd de beste prijzen hebben: Wij vergelijken voortdurend onze prijzen met de ‘grote’ ketens en stellen vast dat onze prijzen zeer competitief zijn en dat we er regelmatig als beste uitkomen.

4. Onze gratis klantenkaart

Elk van onze klanten krijgt een gratis klantenkaart waarmee hij een korting krijgt van 10% op alle aankopen (behalve promoties) na 10 aankopen.

5. Onze persoonlijke service en professioneel advies

Bij ons geen doe-het-zelf - service maar een alles inbegrepen service: zo pakken we uw cadeautjes mooi in, geven we advies bij uw aankopen, en zijn we ook paraat bij de na-service). Onze jarenlange ervaring in de sector staat garant voor onze deskundigheid!!
U kan ook beschikken over onze online geboortelijstservice waarmee uw familie en vrienden online uw verlanglijst kunnen bekijken en artikelen reserveren en aankopen.  Ook hier staan we u bij, bij het opstellen van de lijst en zorgen we voor de volledige afhandeling ervan.

 


Scherpste prijzen bij Kristalijn

Na een marktonderzoek te hebben gedaan bij een grote keten in Kuurne (die beweert altijd de goedkoopste te zijn) hebben we een verbluffende ontdekking gedaan. Kristalijn heeft de scherpste en goedkoopste prijzen !!!!!!

60% van de prijzen, van de producten die we verkopen, liggen vast vanbij de leverancier. Die mogen zelfs niet goedkoper verkocht worden.
Voor 25% van de producten zijn we goedkoper.

Enkel wanneer er bepaalde acties zijn op bepaalde producten kunnen wij daar niet onder. Zelfs als we de wet volgen en niet verkopen met verlies.

We hebben echter wel een "KOOPHUISJE", waar er producten gestald zijn, die uiterst goedkoop zijn, veelal de laatste stukken van een bepaalde collectie. Dit zowel voor speelgoed, babyartikelen als baby-kledij.

Kom zelf kijken, en zie met je eigen ogen de scherpste prijzen van Kristalijn.

Naar boven


Een zelfstandige speelgoed-speciaal-zaak duurder????  Neen, toch niet....

Men denkt altijd dat een zelfstandige speciaalzaak duurder is dan de gekende "mega"-zaken die overal in het land filialen hebben. Neen dus. Een bewijs is dat je alle folderboekjes (sinterklaasboekjes) naast elkaar legt, en je vergelijkt de prijzen, je zal zien dat deze in alle zaken ongeveer overeenkomen.  Soms iets goedkoper in de ene winkel, soms duurder in de andere, maar algemeen hetzelfde.

Maar krijg je in die Mega-zaken een klantenkaart??? In de meeste zaken niet, WEL in de kleinere zelfstandige speelgoed zaken. Zo ook bij Kristalijn. Hier kan je je klantenkaart vullen, en op het totale bedrag krijg je dan 10% korting. Dit uitgezonderd prijzen die in promotie staan (te herkennen aan het rode etiket).

De kleinere zaken bieden de klanten steeds een persoonlijke service aan. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden op een correcte en professionele manier. En ook na-service is belangrijk. De kleindere zaken hebben niet zo een grote stock, maar men informeert of het product nog te verkrijgen is, en zo ja, de bestelling wordt geplaatst. En men kan hier zeer ver in gaan.

Dus urenlang aanschuiven in een "mega"winkel, men rijdt met de kar tegen je been, je vindt geen verkoopster die je toch maar zegt dat ze het niet weet, daarna uren aanschuiven aan de kassa, dan thuis komen en zelf het te moeten inpakken, en tot slot het willen spelen, maar aan de kassa verwittigde men U niet dat er batterijen in moeten......

Neen, geef mij maar de kleinere zelfstandige speelgoed speciaal zaak. Tot slot nog goedkoper ook.

...

Naar boven