Exclusiviteiten

Dit is een kleine selectie uit ons assortiment van exclusiviteiten. Klik op de foto voor een vergroting.

 

Leander

Stijlvol, kwaliteitsvol scandinavisch design : kinderbedje en kinderwieg Link

Hanke

Le Baron - Klik hier voor grotere foto

Le Baron is een mooie fauteuil met een design uitstraling speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 10 jaar. De ronde vorm is gebaseerd op een cocon en biedt een kind ruim zitoppervlak, waardoor het zich geborgen voelt in deze fauteuil. Kinderen vinden het heerlijk om in een ronding te zitten, te ervaren dat ze een eigen plekje hebben. Design en zitcomfort komen samen in deze kinderfauteuil. "Le Baron" wordt standaard geleverd met twee zitkussens én twee steunkussentjes.
Deze fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren: lime oranje roze antraciet rood blauw De kleuren van de kussens mogen afwijken van die van de fauteuil. Zo creëert u uw eigen ideale "Baron".

Link

Bybo

byBo

Deze opklapbare wandcommode is gemaakt van berkenhout. Hij is lichtjes gewhitewashed en prachtig vormgegeven. Doordat u deze commode kunt inklappen, is deze ook ideaal te plaatsen in kleinere ruimtes. De byBo wordt geleverd inclusief een écru of limegroen kussen, dat u op 60 graden in de wasmachine kunt wassen. Afmetingen: gesloten: 82x50x18 cm. (hxbxd) opengeklapt: 85x50x72 cm. (hxbxd)
De byBo wandcommode is gelakt dus u kunt deze ook bevestigen in de badkamer. Wanneer uw kindje dan uit bad komt kunt u hem/haar aankleden in een warme ruimte. Veel comfortabeler voor u beiden. Bij deze commode is ook een luierhouder los verkrijgbaar.
De byBo wandcommode is ook erg mooi te combineren met het meegroeibed van Leander.
Link
L'oiseau
Een exclusief Kwalitatief merk van Deco-poppen, lampen tot zelfs geperonaliseerde rugzakken. Link